Investera i en framtida entreprenör

Just nu
Ledig tjänst

Hand in Hand Sweden är inne i ett expansivt skede. Nu söker vi en duktig produktionsledare/koordinator till insamlingsteamet i Stockholm.

Vår unika metod ger resultat

  • building Fler än 5.2 miljoner startade affärsverksamheter
  • shovel Fler än 9.3 miljoner skapade jobb
  • people Fler än 22 miljoner människor försörjda
En äldre kvinna ler medan hon varsamt sköter om solrosor i sin trädgård.
Nytt innovativt projekt – Bloom, buzz & business

Projektet Bloom, buzz & business är en nyskapande satsning som syftar till att bekämpa fattigdom genom att träna småskaliga jordbruksentreprenörer i Kenya. Med en unik kombination av honungsproduktion och solrosodling skapar vi hållbara företag som bidrar till ekonomisk tillväxt och ökad biologisk mångfald.

Senaste nyheterna

Två personer tittar på en uppslagen anteckningsbok med handskriven text, i en diskussion över en bänk i en affär.Två personer tittar på en uppslagen anteckningsbok med handskriven text, i en diskussion över en bänk i en affär.
Nyhet

Produktionsledare | koordinator till Hand in Hand Sweden

Hand in Hand Sweden är inne i ett expansivt skede. Nu söker vi en duktig produktionsledare/koordinator till insamlingsteamet i Stockholm.

Två glada kvinnor visar upp sina Hand in Hand-tatueringar på en friidrottsbana.Två glada kvinnor visar upp sina Hand in Hand-tatueringar på en friidrottsbana.
Nyhet

Run for Change 2024 finalen!

Run for Change-tatueringen har genom åren burits av såväl motionärer som elitlöpare. I år blev den ännu mer ikonisk när SM-guldmedaljören Carolina Wikström bar den synligt på sitt ben under adidas Stockholm Marathon.

En person skriver i en bokföringsbok bredvid staplade äggkartonger.En person skriver i en bokföringsbok bredvid staplade äggkartonger.
Nyhet

Hand in Hand Swedens årsrapport 2023

Ta del av vår årsrapport för 2023 där modiga kvinnor, som Josephine, Laal och Muchaneta tydligt visar hur effektiva insatser kan skapa djupgående förändringar.

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Om oss

Vision och mål

Hand in Hand Swedens vision är en värld där varje människa har kraft och förmåga att ta sig ur fattigdom och där kommande generationer kan utvecklas och bidra till en hållbar framtid. Vårt långsiktiga mål är att bidra till att skapa 10 miljoner jobb och på så sätt medverka till att 50 miljoner människor kan ta sig ur fattigdom.

Vårt arbete bedrivs utifrån ett rättighetsbaserat perspektiv, där organisering i självhjälpsgrupper och utbildning i entreprenörskap utgör fundamenten.

Hand in Hand arbetar främst i Indien, Kenya, Zimbabwe, Tanzania och Afghanistan

Berättelser från verkligheten

För människor som lever i fattigdom är ett riktigt jobb det viktigaste steget mot en tryggare och hälsosammare framtid.

Percy Barnevik, Grundare, Hand in Hand

Hand in Hand erbjuder människor en chans till ett bättre liv genom att lära ut hur man driver och utvecklar ett litet företag. Det möjliggör en effektiv och hållbar väg ut ur fattigdom. En trygg tillvaro för människor och deras familjer är grunden för ett långsiktigt samhällsbygge. Detta gör skillnad.

Erik Selin, Balder

Är du företagare? Samarbeta med oss!

Utvalda projekt