Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Aktuellt på Hand in Hand

Nyhetsbrev

Här hittar du de nyhetsbrev som gått ut under året.

Nyhet

Hand in Hand Sweden söker en Project Controller

Om du är nyfiken på att arbeta med fattigdomsbekämpning på ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt kan Hand in Hand Sweden vara din nya arbetsplats. Vi letar nu efter en Project Controller och du kommer att vara en mycket viktig del av vårt ekonomi- och programteam.

Blogg

Tonårsflickorna som bryter stigman kring mens

Ayisha och Tamilarasis är två tonåringar från landsbygden i Tamil Nadu, Indien, som kan intyga hur tabu det är att prata om sin mens offentligt, eller ens i sitt eget hem. Trots detta bryter de modiga flickorna dagligen stigman kring menstruation.

Blogg

“Våra mål och ambitioner går hand i hand”

Business Arena har sedan flera år tillbaka ett samarbete med Hand in Hand. Inför Business Arena Syd 25 maj ställde vi några snabba frågor till Peter Lingmerth, VD Fastighetsnytt.

Nyhet

Vinst till en bättre morgondag

I bolagen GodEl och GodFond går all vinst till ideella organisationer och det är bolagens kunder som bestämmer vart vinsten ska gå. När stiftelsen i maj 2023 delade ut 2022 års vinst fick Hand in Hand Sweden emotta 238 892 kronor.

Blogg

Testamentsgåva – en guide

Många funderar på att skriva ett testamente, men är osäkra på hur. Här listar Jurio och Hand in Hand tre saker att tänka på när man upprättar ett testamente.

Nyhet

Från Sverige till Kenya – med Run for Change!

I syfte att förbättra livsvillkoren för utsatta kvinnor i Kenya sätter vi, för fjärde året i rad, i gång kampanjen Run for Change!

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.