Företagsstöd

Ett genomtänkt och hållbart CSR-engagemang

Engagera och skapa värde under många år

Investera i ett Byprojekt

Som Bypartner bidrar ni till en hållbar ekonomisk och social förändring hos människor som lever i fattigdom. Ni involveras i ett genomtänkt och beprövat socialt engagemang där regelbunden rapportering och tydliga resultat visar hur er investering ger varaktig effekt – hos individen, i deras familjer och som en del av en större samhällsförändring.

Företag kan alltid hjälpa till mer i samhället och det engagemanget tror jag finns i alla branscher precis som hos oss.

Kristoffer Melinder, Nordic Capital

Porträtt, kvinnaPorträtt, kvinna

Vi vill skapa verklig förändring och drivs av att hjälpa människor och företag att utvecklas för att nå sina målsättningar. Därför känns vårt partnerskap med Hand in Hand givande på så många plan.

Malin Nilsson, BDO Sverige

Vi är inget storföretag och vi kan inte skänka miljoner. Men vi gör vår del, vilket alla på företaget tycker är givande.

Anna Gauffin af Uhr, Qloss

Övriga samarbeten

Samarbeten kan se ut på olika sätt. Viktigast är värdet för de parter som deltar. Inspireras av några av de samarbeten vi har idag och hör gärna av dig om du vill diskutera ett eventuellt partnerskap med oss!

Reklambild för evenemanget 'The Techarena', 22-23 februari 2024 på Friends Arena i Stockholm. Arenans yttre är upplyst med blåa och rosa geometriska mönster i kvällsljus.Reklambild för evenemanget 'The Techarena', 22-23 februari 2024 på Friends Arena i Stockholm. Arenans yttre är upplyst med blåa och rosa geometriska mönster i kvällsljus.
Nyhet

Möt oss på Techarean

Vi ses på Techarenan för att tillsammans utforska hur teknik och entreprenörskap kan hjälpa till att bygga en bättre framtid.

Halvkroppsbild av leende kvinna med långt brunt hår och i rosa kavajHalvkroppsbild av leende kvinna med långt brunt hår och i rosa kavaj
Blogg

Långsiktig fattigdomsbekämpning med PE Teknik & Arkitektur

PE Teknik & Arkitektur har i många år stöttat Hand in Hand i juletid. Även detta år går julgåvan till oss. Vi ställde några frågor till Helena Hed, VD och koncernchef.

Man i kavaj med blå bakgrundMan i kavaj med blå bakgrund
Nyhet

Sprider en god känsla i juletid

Vi är väldigt stolta över vårt fina samarbete med Malmö Chokladfabrik som sedan 2020 har avsatt 10 kr för varje såld Adventskalender till oss.

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Fördjupa er!

Årsrapport 2021
11 MB
Vi bidrar till de Globala Hållbarhetsmålen

Hand in Hands arbete med att bekämpa fattigdom bidrar direkt eller indirekt till de flesta av målen för hållbar utveckling. Ett speciellt fokus riktas till sex av de sjutton målen.

Utvärdering, och effekten av vårt arbete

Att mäta resultat och effekt av insatserna, har funnits i Hand in Hands DNA sedan starten. Metoderna förbättras ständigt och vi kan allt bättre även mäta den långsiktiga effekten och förändringen i människors liv.

Social Return on Investment

En ny metod som utöver ekonomisk nytta, också mäter socialt välmående, användes för att utvärdera ett av Hand in Hands byprojekt i Kiboko, Kenya och resultaten var fantastiska.

Berättelser från verkligheten

Genom att sätta människorna det handlar om i förarsätet bekämpar vi fattigdom på ett hållbart och effektivt sätt. Möt entreprenörerna som tagit sig ur fattigdomens värsta gissel.