Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
Företagsstöd

Ett genomtänkt och hållbart CSR-engagemang

Engagera och skapa värde under många år

Bli Bypartner
Investera i ett Byprojekt

Som Bypartner bidrar ni till en hållbar ekonomisk och social förändring hos människor som lever i fattigdom. Ni involveras i ett genomtänkt och beprövat socialt engagemang där regelbunden rapportering och tydliga resultat visar hur er investering ger varaktig effekt – hos individen, i deras familjer och som en del av en större samhällsförändring.

Företag kan alltid hjälpa till mer i samhället och det engagemanget tror jag finns i alla branscher precis som hos oss.

Kristoffer Melinder, Nordic Capital

Porträtt, kvinnaPorträtt, kvinna

Vi vill skapa verklig förändring och drivs av att hjälpa människor och företag att utvecklas för att nå sina målsättningar. Därför känns vårt partnerskap med Hand in Hand givande på så många plan.

Malin Nilsson, BDO Sverige

Vi är inget storföretag och vi kan inte skänka miljoner. Men vi gör vår del, vilket alla på företaget tycker är givande.

Anna Gauffin af Uhr, Qloss

Övriga samarbeten

Samarbeten kan se ut på olika sätt. Viktigast är värdet för de parter som deltar. Inspireras av några av de samarbeten vi har idag och hör gärna av dig om du vill diskutera ett eventuellt partnerskap med oss!

Nyhet

Finansiering av de Globala målen är en nyckelfråga

Efter flera år av kriser står världen inför enorma utmaningar. Den 18 och 19 september samlas världens ledare i New York för SDG Summit 2023.

Blogg

Office Recycling stöttar kvinnligt entreprenörskap i Indien

För Office Recycling var det viktigt att rikta sitt stöd till en plats där behovet av hållbar avfallshantering är stort. Sedan 2021 finansierar de ett av Hand in Hands byprojekt i Indien.

Blogg

“Våra mål och ambitioner går hand i hand”

Business Arena har sedan flera år tillbaka ett samarbete med Hand in Hand. Inför Business Arena Syd 25 maj ställde vi några snabba frågor till Peter Lingmerth, VD Fastighetsnytt.

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Fördjupa er!

Årsrapport 2021
11 MB
Vi bidrar till de Globala Hållbarhetsmålen

Hand in Hands arbete med att bekämpa fattigdom bidrar direkt eller indirekt till de flesta av målen för hållbar utveckling. Ett speciellt fokus riktas till sex av de sjutton målen.

Utvärdering, och effekten av vårt arbete

Att mäta resultat och effekt av insatserna, har funnits i Hand in Hands DNA sedan starten. Metoderna förbättras ständigt och vi kan allt bättre även mäta den långsiktiga effekten och förändringen i människors liv.

Social Return on Investment

En ny metod som utöver ekonomisk nytta, också mäter socialt välmående, användes för att utvärdera ett av Hand in Hands byprojekt i Kiboko, Kenya och resultaten var fantastiska.

Berättelser från verkligheten

Genom att sätta människorna det handlar om i förarsätet bekämpar vi fattigdom på ett hållbart och effektivt sätt. Möt entreprenörerna som tagit sig ur fattigdomens värsta gissel.