[hero_block_subtitle]

[hero_block_title]

[post_feed_title]

Nyhet

Med våren kommer Run for Change

Våren är på intågande, och med den spirar vårt numera väletablerade initiativ Run for Change. Här kopplar vi fysisk aktivitet till fattigdomsbekämpning, med ett speciellt fokus på Kenya.

Bricka och kökshandduk med krokusmotiv mot grön bakgrundBricka och kökshandduk med krokusmotiv mot grön bakgrund
Blogg

Vårens finaste kit

I syfte att informera om projektet The Red Gold i Afghanistan har vi tagit fram ett härligt kit som innehåller en vacker bricka och en kökshandduk i linne.

Indisk kvinna broderarIndisk kvinna broderar
Nyhet

Årsmöte i Föreningen Hand in Hand Sweden 2024

Medlemmar i Föreningen Hand in Hand Sweden är varmt välkomna på årsmöte! Under årsmötet kommer vi att presentera senaste årets bokslut, verksamhetsplan för 2024 samt välja ny styrelse.

Två kvinnor framför Kenya-information på väggen, representerar projektet Waste to Profit.Två kvinnor framför Kenya-information på väggen, representerar projektet Waste to Profit.
Nyhet

En investering med skräp i fokus

Det är med stolthet vi tillkännager Axjo, tillsammans med Reelab, som huvudpartner i projektet Waste to Profit!

Nyhet

The Red Gold fortsätter

Trots svårigheter har projektet The Red Gold varit framgångsrikt och vi kan med stolthet visa de resultat som uppnåddes under 2023.

Glada medarbetare hos Hand in Hand Sweden firar ett bidrag på 10 miljoner kronor från Postkodlotteriet.Glada medarbetare hos Hand in Hand Sweden firar ett bidrag på 10 miljoner kronor från Postkodlotteriet.
Nyhet

Svenska Postkodlotteriet ger Hand in hand tio miljoner!

Stödet från Postkodlotteriet gör stor skillnad för oss! Med de här pengarna kan vi träna tusentals kvinnor i entreprenörskap så att de kan öka sina inkomster, sätta god och näringsrik mat på bordet, sina barn i skolan och påverka sina lokala samhällen.

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.