Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
[hero_block_subtitle]

[hero_block_title]

[post_feed_title]

Kvinna städar strand i IndienKvinna städar strand i Indien
Nyhet

Waves of Change kunskapsmingel

Hur hänger plastproblematiken och fattigdomsfrågan ihop – och hur kan vi genom samarbeten och sektoröverskridande insatser förbättra situationen för både planet och människor?

Nyhet

Finansiering av de Globala målen är en nyckelfråga

Efter flera år av kriser står världen inför enorma utmaningar. Den 18 och 19 september samlas världens ledare i New York för SDG Summit 2023.

Grafik med information om eventet Female Founders 2023 på mörk bakgrundGrafik med information om eventet Female Founders 2023 på mörk bakgrund
Nyhet

Female Founders 2023

Vårt partnerskap med Female Fonders är en stolt allians som syftar till att stötta kvinnors entreprenörskap, både i Sverige och runt om i världen. Möt oss på Kägelbanan den 11 oktober!

Närbild på kvinna m ed mörkt hår som ser in i kameran.Närbild på kvinna m ed mörkt hår som ser in i kameran.
Blogg

Josefin – en modern filantrop

I Josefins nätverk av entreprenörer och företagare, märks en ökad vilja att engagera sig för en positiv påverkan på världen. Många söker projekt som har en framåtlutad, innovativ prägel.

Porträtt av fyra personer framför grön bakgrund.Porträtt av fyra personer framför grön bakgrund.
Blogg

Engagerad panel i samtal om förändrad biståndspolitik

Under årets Almedalsvecka var det tydligt att frågan om den förändrade biståndspolitiken verkligen engagerar. Ämnet diskuterades på flera scener och många aktörer har tankar och idéer om hur vi kan hitta gemensamma lösningar framåt.

Blogg

Office Recycling stöttar kvinnligt entreprenörskap i Indien

För Office Recycling var det viktigt att rikta sitt stöd till en plats där behovet av hållbar avfallshantering är stort. Sedan 2021 finansierar de ett av Hand in Hands byprojekt i Indien.

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.