Nyheter

Två personer tittar på en uppslagen anteckningsbok med handskriven text, i en diskussion över en bänk i en affär.Två personer tittar på en uppslagen anteckningsbok med handskriven text, i en diskussion över en bänk i en affär.
Nyhet

Programme Manager/Projektledare

Vårt drygt 20 personer starka team på Stockholmskontoret arbetar med insamling, kommunikation, programutveckling samt uppföljning och utvärdering. Vi söker nu en Programme manager/projektledare till programteamet.

Två personer står tillsammans utomhus en solig dag, omgivna av grönska och träd.Två personer står tillsammans utomhus en solig dag, omgivna av grönska och träd.
Nyhet

“Dessa kvinnor kan flytta berg”

Vår kollega Jason Vogt har nyligen återvänt till Sverige efter ett givande besök hos Hand in Hand Eastern Africa i Eldoret, Kenya, tillsammans med projektets finansiärer, Lind Foundation.

Två studenter i skoluniform använder en bärbar dator utomhus, med buskar i bakgrunden.Två studenter i skoluniform använder en bärbar dator utomhus, med buskar i bakgrunden.
Nyhet

En hållbar väg mot ekonomisk tillväxt och digital inkludering

Projektet Youth Empowerment förbereder Tanzanias unga för en framtid fylld av möjligheter. Genom utbildning i hållbart entreprenörskap och digital kompetens rustas ungdomarna för att kunna skapa sin egen försörjning och samtidigt bidra till en positiv samhällsutveckling.

Två personer tittar på en uppslagen anteckningsbok med handskriven text, i en diskussion över en bänk i en affär.Två personer tittar på en uppslagen anteckningsbok med handskriven text, i en diskussion över en bänk i en affär.
Nyhet

Mötesbokare till Hand in Hand Sweden

Inför Hand in Hands julkampanj och kommande projektlanseringar söker vi dig som, några dagar i veckan från oktober fram till mitten av december, vill ingå i vårt härliga insamlingsteam.

Indiska kvinnor i färgglada traditionella kläder sitter tillsammans på gräsmatta, omgivna av palmer och färgstarka byggnader.Indiska kvinnor i färgglada traditionella kläder sitter tillsammans på gräsmatta, omgivna av palmer och färgstarka byggnader.
Nyhet

Kvinnorna visar vägen i Rajasthan

Kvinnorna i Rajasthan har genom projektet Rise Up Women tagit kontroll över sina liv. Med nyvunna kunskaper inom sparande och företagande har de stärkt sina samhällen, blivit ekonomiskt oberoende och skapat nya möjligheter för sig själva och sina familjer.

Kvinnor deltar i en bakningsworkshop och lär sig nya färdigheter.Kvinnor deltar i en bakningsworkshop och lär sig nya färdigheter.
Nyhet

Svenska Postkodlotteriets icke-öronmärkta medel avgörande för stöd till världens fattiga

Postkodlotteriets basstöd hjälper Hand in Hand skapa hållbara försörjningsmöjligheter i Zimbabwe, där över 12 000 personer har fått stöd sedan 2015.

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.