Nyheter

Två personer tittar på en uppslagen anteckningsbok med handskriven text, i en diskussion över en bänk i en affär.Två personer tittar på en uppslagen anteckningsbok med handskriven text, i en diskussion över en bänk i en affär.
Nyhet

Produktionsledare | koordinator till Hand in Hand Sweden

Hand in Hand Sweden är inne i ett expansivt skede. Nu söker vi en duktig produktionsledare/koordinator till insamlingsteamet i Stockholm.

Två glada kvinnor visar upp sina Hand in Hand-tatueringar på en friidrottsbana.Två glada kvinnor visar upp sina Hand in Hand-tatueringar på en friidrottsbana.
Nyhet

Run for Change 2024 finalen!

Run for Change-tatueringen har genom åren burits av såväl motionärer som elitlöpare. I år blev den ännu mer ikonisk när SM-guldmedaljören Carolina Wikström bar den synligt på sitt ben under adidas Stockholm Marathon.

En person skriver i en bokföringsbok bredvid staplade äggkartonger.En person skriver i en bokföringsbok bredvid staplade äggkartonger.
Nyhet

Hand in Hand Swedens årsrapport 2023

Ta del av vår årsrapport för 2023 där modiga kvinnor, som Josephine, Laal och Muchaneta tydligt visar hur effektiva insatser kan skapa djupgående förändringar.

Rustan Panday i grön tröja som ler och sitter avslappnad i en modern inomhusmiljö.Rustan Panday i grön tröja som ler och sitter avslappnad i en modern inomhusmiljö.
Nyhet

Multientreprenören om sitt engagemang

För näringslivsprofilen Rustan Panday är det självklart att dela med sig – han menar att det gör honom till en bättre entreprenör, chef och människa.

Ett leende par i deras fruktstånd, hållandes en ananas och en stor melon.Ett leende par i deras fruktstånd, hållandes en ananas och en stor melon.
Nyhet

Enastående framgångar i Hand in Hands byprojekt i Kenya

Hand in Hand och Lind Foundations samarbete i Eldoret skapar betydande socialt och ekonomiskt värde. En ny rapport avslöjar imponerande resultat och visar vägen framåt.

Mörka havsvågor med texten Mörka havsvågor med texten
Nyhet

Vinterfors blir ny huvudpartner

Vi är mycket glada och stolta över att Vinterfors valt att ingå partnerskap med oss. Utöver stöd i form av ett Byprojekt i Kenya, har de också valt att stödja Bloom, Buzz & Business under tre år. Carl Eldh från Vinterfors berättar om sin upplevelse av samarbetet hittills.

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.