Pauline tredubblade sin försäljning

Kenyansk äldre kvinna med svart hatt
Varför arbetar vi med acceleratorer?

Att stötta fattiga människor genom att stärka deras försörjningsförmåga är Hand in Hands kärnverksamhet. En del av de som genomgått entreprenörsträningen har potential att utvecklas ytterligare, de kan och vill växa från familjeförsörjare till företagare som kan bidra till att fler jobb skapas och även gynna den lokala ekonomin.

Hand in Hand coachar entreprenörer att växla upp sitt företagande genom olika accelerator-insatser. Exempel på kunskapslyft som kan ingå i ett accelerator-program är digital kompetens (som för Pauline), tillgång till kredit för att möjliggöra investeringar och expansion, stöd för att utveckla värdekedjor och delta i lokala ekosystem, samt individuell coachning.

Ett av våra accelerator-projekt pågår just nu i Kenya där vi ger kvinnor och unga personer som driver gräsrotsföretag möjlighet att ta nästa steg i sitt företagande genom en fördjupad kunskap om bland annat värdekedjor, digitala plattformar och marknadsföring. Läs gärna mer om Next Step här.

Bli månadsgivare

Som Entreprenörsfadder bidrar du till att en dag lämna över en sundare och mer rättvis planet. Ditt engagemang gör skillnad året om!

Det får du tillbaka

✔︎ En fin foto- och receptbok som välkomstgåva

✔︎ Inspirerande nyhetsbrev som visar effekten av ditt engagemang

✔︎ Ett digitalt fadderintyg

✔︎ Delaktighet i en motiverad gemenskap som förändrar världen ihop!

Anmäl dig här >>