fbpx Smart investering i sin renaste form | Hand in Hand Sweden

Smart investering – i sin renaste form

Diversifiering skapar trygghet

Då kriget i Ukraina bröt ut, blev det än en gång tydligt hur sammanflätade våra utmaningar är och hur lokala kriser snabbt blir globala. Många av de entreprenörer Hand in Hand tränat kämpade fortfarande hårt för att komma tillbaka efter covid-19-pandemin då miljontals jobb och försörjningsmöjligheter försvann, särskilt i fattiga länder. Nu fick redan hårt prövade människor nya tuffa utmaningar att hantera. Utöver kostnadsökningar på grundläggande baslivsmedel och bränsle, blev många insatsvaror till deras affärsverksamheter svåra eller omöjliga att få tag på.

För Mary innebar det att hon blev tvungen att ställa om och tänka nytt, vilket ledde till att hon idag har en bredd i sitt företagande som gör henne mer motståndskraftig vid framtida kriser. Diversifiering är en försörjningsstrategi som är nödvändig för många småskaliga entreprenörer, något som också uppmuntras i vår entreprenörskapsutbildning.

Bli månadsgivare

Som Entreprenörsfadder bidrar du till att en dag lämna över en sundare och mer rättvis planet. Ditt engagemang gör skillnad året om!

Det får du tillbaka

✔︎ En fin foto- och receptbok som välkomstgåva

✔︎ Inspirerande nyhetsbrev som visar effekten av ditt engagemang

✔︎ Ett digitalt fadderintyg

✔︎ Delaktighet i en motiverad gemenskap som förändrar världen ihop!

Anmäl dig här >>