Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
Företagsstöd

Ett genomtänkt och hållbart CSR-engagemang

Engagera och skapa värde under många år

Bli Bypartner
Investera i ett Byprojekt

Som Bypartner bidrar ni till en hållbar ekonomisk och social förändring hos människor som lever i fattigdom. Ni involveras i ett genomtänkt och beprövat socialt engagemang där regelbunden rapportering och tydliga resultat visar hur er investering ger varaktig effekt – hos individen, i deras familjer och som en del av en större samhällsförändring.

Företag kan alltid hjälpa till mer i samhället och det engagemanget tror jag finns i alla branscher precis som hos oss.

Kristoffer Melinder, Nordic Capital

Vi är inget storföretag och vi kan inte skänka miljoner. Men vi gör vår del, vilket alla på företaget tycker är givande.

Anna Gauffin af Uhr, Qloss

Övriga samarbeten

Samarbeten kan se ut på olika sätt. Viktigast är värdet för de parter som deltar. Inspireras av några av de samarbeten vi har idag och hör gärna av dig om du vill diskutera ett eventuellt partnerskap med oss!

Pressmeddelande

Let´s bake the world a better place!

Bake My Day och Hand in Hand Sweden inleder ett långsiktigt samarbete där brödet står i centrum. Organisationerna som delar grundläggande värden som hållbarhet, entreprenörskap och generositet lyfter att syftet med engagemanget är att stötta Hand in Hands kamp mot fattigdomen i världen.

Nyhet

Lind Foundation och Hand in Hand i förlängt partnerskap

Lind Foundation och Hand in Hand utökar det befintliga partnerskapet med ett nytt projekt i Eldoret, Kenya. Lind Foundation skänker 15 miljoner kronor till projektet som genomförs under fyra år.

Blogg

Sju år med Gekås

Gekås har också varit givare till Hand in Hand under 7 år och har bland annat finansierat 3 stycken Byprojekt i Indien. Vi fick en pratstund med Jonna Laakso, CSR och Quality Coordinator.

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Fördjupa er!

Årsrapport 2021
11 MB
Årsredovisning 2021
775 KB
Vi bidrar till de Globala Hållbarhetsmålen

Hand in Hands arbete med att bekämpa fattigdom bidrar direkt eller indirekt till de flesta av målen för hållbar utveckling. Ett speciellt fokus riktas till nio av de sjutton målen.

Utvärdering, och effekten av vårt arbete

Att mäta resultat och effekt av insatserna, har funnits i Hand in Hands DNA sedan starten. Metoderna förbättras ständigt och vi kan allt bättre även mäta den långsiktiga effekten och förändringen i människors liv.

Social Return on Investment

En ny metod som utöver ekonomisk nytta, också mäter socialt välmående, användes för att utvärdera ett av Hand in Hands byprojekt i Kiboko, Kenya och resultaten var fantastiska.

Berättelser från verkligheten

Genom att sätta människorna det handlar om i förarsätet bekämpar vi fattigdom på ett hållbart och effektivt sätt. Möt entreprenörerna som tagit sig ur fattigdomens värsta gissel.