Målet med Run for Change är att samla in minst 421 950 kronor – en summa motsvarande sträckan på Stockholm Marathon och kostnaden för att ge invånarna i den Kenyanska byn Kiplombe möjlighet att lyfta sig själva och sina familjer ur fattigdom. 

Efter att precis ha kämpat sig igenom en pandemi drabbas nu människorna i Kiplombe återigen av en kris som hotar liv och hälsa på grund av skenande mat- och bränslepriser. Hela 70 procent av Hand in Hands entreprenörer arbetar inom jordbruket och vår viktigaste uppgift nu, är att stärka deras motståndskraft.

Ditt bidrag gör att fler människor kan skapa sig en försörjning, ställa mat på bordet och få råd att skicka barnen till skolan. Visa ditt engagemang och skänk en slant till Run for Change!

 

Möt oss på Adidas Stockholm Marathon!

Möt oss på Adidas Stockholm Marathon!

Vi kommer att finnas på plats på Adidas Stockholm marathon, både i expot inför och utmed banan under loppet, vid Stadion och Nybrokajen (Raul Wallenbergs park). Kom gärna förbi och säg hej så tatuerar vi dig med en snygg Run for Change-gnuggis som visar ditt engagemang! 

Tack för att du vill hjälpa till!

Fyll i beloppet du vill donera nedan. Du kan betala med swish, kort / internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (från 2019-07-18). Om du vill få en skattereducering för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Svenska Skatteverkets webbplats för information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue