Bidra till en hållbar fattigdomsbekämpning!

Bidra till en hållbar fattigdomsbekämpning!

Pandemin har slagit hårt mot alla idrottsevenemang och skakat om livet för många professionella idrottare. I Sverige har det skapat en ovisshet men det finns fortfarande ett socialt skyddsnät i samhället som gör att de flesta klarar sig väldigt bra. I maratonmeckat Iten, Kenya tränar många av de mest framgångsrika löparna i världen. Här får man också möta människor som drabbats hårdast av pandemin, vars hela verksamhet har raserat och de måste starta om.

Genom utbildning och stöttande nätverk bidrar Hand in Hand till att människor kan utnyttja sin potential och utvecklas till småskaliga och framgångsrika entreprenörer.

Äntligen startar byprojektet som Hand in Hand tillsammans med er har kämpat för! Tack vare er som redan bidragit kommer kvinnor och unga i byn Kiplombe, Kenya nu ges möjlighet att slippa fattigdomens värsta gissel.

Insamlingen till Run for Change är dock fortfarande högaktuell! Ditt stöd gör att fler människor i Kiplombe kan skapa sig en försörjning, ställa mat på bordet och få råd att skicka barnen till skolan. Visa ditt engagemang och skänk en slant till Run for Change!

Swisha valfritt belopp till 9000 910 och märk gåvan ”RFC”!

Tack för att du vill hjälpa till!

Fyll i beloppet du vill donera nedan. Du kan betala med swish, kort / internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (från 2019-07-18). Om du vill få en skattereducering för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Svenska Skatteverkets webbplats för information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue