Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Run for Change

Tillsammans!

I Sverige ses löpning ofta som en ensamsport, där man sätter på sig hörlurar och ger sig ut i spåret. I Kenya och bland professionella löpare är det en lagsport. Med Run for Change springer vi tillsammans. Vi bekämpar fattigdom tillsammans!

Förändring!

Ungefär en tredjedel av Kenyas befolkning lever i extrem fattigdom. Man springer för möjligheten att tjäna pengar. Genom Run for Change har svenska löpare möjlighet att hjälpa människor i Kenya till en bättre framtid.

Kraft!

Hand in Hand hjälper människor att av egen kraft ta sig ur fattigdom. Det bygger självförtroende och självkänsla. Av egen kraft tar man sig också genom ett lopp. Det manifesterar vi genom Run for Change!

Stötta Run for Change

Målet med Run for Change är att samla in minst 421 950 kronor – en summa motsvarande sträckan på Stockholm Marathon och kostnaden för att ge invånarna i en hel Kenyansk by möjlighet att lyfta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

Insamlade medel går till byn Kiplombe, där byborna erbjuds Hand in Hands utbildning i entreprenörskap. Med nyfunna kunskaper kan de sen starta ett mindre företag och skapa sig en hållbar försörjning.

Ge fler människor en chans att ta makten över sina liv – bidra till Run for Change!

Observera att bekräftelsemail ibland hamnar i skräpposten.

90konto logo