fbpx Run for Change | Stockholm Marathon | Hand in Hand Sweden

Run for change

Tillsammans! Förändring! Kraft!

I Sverige ses löpning ofta som en ensamsport, medan det i Kenya är en lagsport. I Run for Change springer vi tillsammans – och bekämpar fattigdom tillsammans! Ungefär var tredje kenyan lever i extrem fattigdom. Många framstående maratonlöpare kommer från svåra förhållanden.

I Run for Change uppmärksammar vi människor som lever i fattigdom och uppmanar alla som vill göra skillnad att stödja Hand in Hands arbete i bland annat Kenya.

Hand in Hands vision är en värld där alla kan ta sig ur fattigdom. Vi bistår med kunskap och träning. Samma saker behövs även för att klara ett lopp. I Run for Change kraftsamlar vi för en bättre värld!

Tagga med en gaddning

Den självklara accessoaren!

Vad förenar elitlöparen, den springtokiga pensionären och maratondebutanten? Utöver löparglädje, pirr och snabba skor – Run for Change såklart! Det spelar ingen roll vem du är eller vad som driver dig – alla som vill kämpa för en värld utan fattigdom är välkomna in i gänget.

Visa att du springer för förändring genom att bära Run for Change-gnuggisen! Du som ger en gåva om minst 150 kronor får vår tatuering som tack. 

Stöd Run for Change

Hand in Hands utgångspunkt är att de flesta människor har både viljan och förmågan att utvecklas och förbättra sin livssituation. Vårt uppdrag är att genom självhjälpsgrupper ge människor kunskap, färdigheter och kapacitet att starta små gräsrotsföretag, stärka sin inkomst och utvecklas som entreprenörer.

Du som ger en gåva om minst 150 kronor får vår tatuering som tack. Glöm inte att ange postadress!

Observera att bekräftelsemail ibland hamnar i skräpposten.

90konto logo