Tillsammans för Kiplombes småbönder!

Tillsammans för Kiplombes småbönder!

Målet med Run for Change är att samla in minst 421 950 kronor – en summa motsvarande sträckan på Stockholm Marathon och kostnaden för att ge invånarna i en hel Kenyansk by möjlighet att lyfta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

Insamlade medel går till byn Kiplombe, där byborna erbjuds Hand in Hands utbildning i entreprenörskap. Med nyfunna kunskaper kan de sen starta ett mindre företag och skapa sig en hållbar försörjning.

Precis när pandemin började släppa, kom nästa kris för människorna i Kiplomble – nu effekter av ett krig som hotar liv och hälsa på grund av skenande mat- och bränslepriser. Hela 70 procent av Hand in Hands gräsrotsentreprenörer arbetar inom jordbruket och vår viktigaste uppgift nu, är att stärka deras försörjning och motståndskraft.

Ditt företag kan ge fler människor en chans att skapa sig en försörjning, ställa mat på bordet och få råd att skicka barnen till skolan.

Tack för att du vill hjälpa till!

Fyll i beloppet du vill donera nedan. Du kan betala med swish, kort / internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (från 2019-07-18). Om du vill få en skattereducering för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Svenska Skatteverkets webbplats för information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue