STÖD OCH FÖLJ EN HEL BY

STÖD OCH FÖLJ EN HEL BY

Som partnerföretag finansierar ni i ett av våra byprogram i Indien eller Kenya och gör det möjligt för en specifik by (cirka 1000-2000 invånare) att ta sig ur fattigdom. Under projektet får ni följa utvecklingen i byn genom regelbundna rapporter. Ni har även möjlighet att personligen besöka byn, för att med egna ögon se och uppleva förändringen ni möjliggör. Som partnerföretag får ni stöd och hjälp att kommunicera ert CSR-engagemang samt en personlig kontakt på Hand in Hand som gärna deltar på personalevenemang för att berätta om ert projekt.

Målet med Hand in Hands byprogram är att förse invånarna med den kunskap och kapacitet de behöver för att själva kunna förbättra livsvillkoren i byarna.

 

LÄS MER OM:

Byprojekt i Kenya

Byprojekt i Indien

SOM PARTNERFÖRETAG FÅR NI

SOM PARTNERFÖRETAG FÅR NI

  • Vårt digitala nyhetsbrev
  • Fint diplom att hänga upp som en bekräftelse på ert engagemang
  • Digitalt kommunikationsmaterial på både svenska och engelska (logotyp för partnerföretag, banner, mailsignatur, textbudskap och material för sociala medier) som visar att ni stödjer Hand in Hand
  • Regelbundna rapporter med beskrivande texter och fina bilder från ert specifika projekt
  • Möjlighet att personligen besöka byn ni stödjer
  • En personlig kontakt på Hand in Hand
  • Synas med er företagslogga på vår webbplats

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför

Fyll i det mobilnummer ditt Swish är kopplat mot (Tänk på att endast fylla i telefonnumret utan mellanrum)

Swish
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue