SAMARBETEN

Vårt mål är att så mycket som möjligt av insamlade medel ska gå till hjälpverksamheten i de länder där vi är verksamma. Trots att vårt insamlingsresultat ökar från år till år har vi lyckats hålla våra administrativa kostnader nere – under 10% 2018. Det är mycket lågt och beror på att vi är duktiga på att hålla kostnaderna nere på allt vi gör, till stor del med hjälp av våra fantastiska samarbetspartners som stödjer oss.

DAGENS INDUSTRI

Dagens industri har sedan många år ett samarbete Hand in Hand. Hand in Hand är även samarbetspartner när det gäller aktiviteterna i samband med Gasellgalorna och är deras hållbarhetspartner.

DONE BY FRIENDS

Produktionsbyrån Done by Friends stöder oss med produktion av annonsoriginal och trycksaker.

FASTIGHETSNYTT/ BUSINESS ARENA

Fastighetsnytt Förlags AB ger bland annat ut den branschledande tidningen Fastighetsnytt och anordnar kongressen Business Arena, Nordens största mötesplats för fastighetsbranschen. Tack vare samarbetet och vårt deltagande på kongressen Business Arena, kan Hand in Hand visa på värdet av ett samhällsengagemang på ett globalt plan.

GULLERS GRUPP

Kommunikationsbyrån Gullers Grupp stöder Hand in Hand med bland annat kommunikationsstrategier och insamlingskampanjer.

HIROY

Hiroy är vår digitala byrå som hjälper oss med all digital marknadsföring, så som sökmotoroptimering och bland annat kampanjer i sociala medier.

FOTOGRAF MALIN LAUTERBACH

Malin har tagit de fina porträttbilderna av Hand in Hands medarbetare.