Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Samarbeten

EY Entrepreneur Of The Year

Inom EY Entrepreneur Of The Year förenas Hand in Hand och EY i ett samarbete som grundar sig i en gemensam tro på entreprenörskapet som en avgörande kraft för att stärka individer och samhällen. Tillsammans synliggör vi ett globalt perspektiv med förhoppningen att fler svenska entreprenörer ska se effekten av Hand in Hands arbete och vilja engagera sig.

Dagens Industri & DI Jämställt Näringsliv

Genom ett långsiktigt samarbete med Dagens Industri har vi tillsammans kunnat förändra livet för tiotusentals människor. Som Hållbarhetspartner till Näringslivets Mäktigaste Kvinna och till Business 50/50, får vi ännu ett viktigt sammanhang att lyfta det vi mest av allt brinner för: entreprenörskap som långsiktig, hållbar och effektiv fattigdomsbekämpning.

Fastighetsnytt och Business Arena

Fastighetsnytt Förlags AB ger bland annat ut den branschledande tidningen Fastighetsnytt och anordnar kongressen Business Arena, Nordens största mötesplats för fastighetsbranschen. Tack vare samarbetet och vårt deltagande på kongressen Business Arena, kan Hand in Hand visa på värdet av ett samhällsengagemang på ett globalt plan.

Det Stockholmsbaserade bageriet Bake My Day och Hand in Hand Sweden har sedan 2023 ett långsiktigt samarbete där brödet står i centrum. En delad syn på grundläggande värden som hållbarhet, entreprenörskap och generositet lyfter syftet med engagemanget – att stötta Hand in Hands kamp mot fattigdomen i världen.

Genom initiativet Run for Change tar några av våra mest kända svenska löpare ställning för förändring i samarbetet mellan Hand in Hand, Urban Tribes och Adidas Stockholm Marathon.

Bonnier News Local

Genom vårt samarbete når vi nya målgrupper runt om i Sverige via ett 40-tal titlar – från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap, där vi ömsesidigt stöttar och berikar varandras varumärken.

Djursholm Country Club

Samarbetet mellan Djursholm Country Club och Hand in Hand är ett utökat partnersamarbete som skapar ett viktigt mervärde för givare, medlemmar och andra intressenter. Genom detta samarbete skapas en trovärdighet och en attraktiv mötesplats som också står för ansvarstagande och genuint engagemang.

I en tid då vi måste skydda oss själva och andra erbjuder Hygiene of Sweden Hand in Hands givare ett specialpris på handdesinfektion i pocket-format med företagets logga samt en symbol som visar engagemanget i Hand in Hand. Varje förpackning kostar 20 kr varav 5 kr går till Hand in Hand. Skicka er logo till design@hygieneofsweden.com för att få ett designförslag hur det skulle kunna se ut för ert företag.

Kapitel 8 & Tändstickspalatset

Genom samarbetet med Hand in Hand visar Kapitel 8 att de står för ansvarstagande och genuint engagemang. Tack vare samarbetet får Hand in Hand värdefull exponering i Kapitel 8:s nätverk samt möjlighet att låna de fina lokalerna i Tändstickspalatset.

Umeå IK

UIK är kända för sitt arbete med jämställdhet i sportvärlden. De vill vara ”mer än en fotbollsklubb” och har med sitt jämställdhetsarbete bidragit till stor förändring, både inom klubben och ute i samhället. Som en sammanhållande länk i samarbetet finner vi Fredrik Wester, entreprenören uppvuxen i Umeå och grundare av Paradox Interactive, spelföretaget som erövrat världen. Fredrik är sedan länge givare till Hand in Hand och tillika en viktig sponsor till hemmalaget UIK.

Hammarby Fotboll

Då vi ständigt fokuserar på att hålla nere våra administrativa kostnader finns det inget utrymme i marknadsbudgeten att köpa den typ av annonsyta som samarbetet med Hammarby Fotboll ger. Exponeringen är en jättefin gåva från Charlotte & Fredriks Stiftelse som både stödjer Hand in Hand och Hammarby Fotboll.

Samarbeten med universitet och högskolor

Handelsdagarna

Handelsdagarna är Handelshögskolan i Stockholms största årliga arbetsmässa. Det är en plats där studenter och företag samlas för att blicka mot framtiden. Att ge studenter och företag möjligheten att inkludera sustainability i framtiden är något både Hand in Hand och Handelsdagarna värderar högt.

GADDEN

GADDEN är Nordens största arbetsmarknadsmässa som äger rum på Handelshögskolan i Göteborg. Med en klockren koppling till entreprenörskapsutbildning är Hand in Hand studenternas val som hållbarhetspartner.

VARM

Hand in Hand är hållbarhetspartner på VARM – en arbetsmarknadsmässa för samhällsbyggnadsstudenter på Chalmers Tekniska Högskola. Att bygga upp hållbara och säkra samhällen för alla människor är något Samhällsbyggare och Hand in Hand har gemensamt.

iSkillnad

Genom iSkillnad tar studenterna på Industriell Ekonomi sektionen vid KTH initiativ till att inkludera hållbarhetsprojekt redan under utbildningen. De har valt att samarbeta med Hand in Hand i flera projekt. Vi på Hand in Hand är oerhört glada att vara samarbetspartner till iSkillnad.