Samarbeten

Fastighetsnytt & Business Arena

Fastighetsnytt Förlags AB ger bland annat ut den branschledande tidningen Fastighetsnytt och anordnar kongressen Business Arena, Nordens största mötesplats för fastighetsbranschen. Tack vare samarbetet och vårt deltagande på kongressen Business Arena, kan Hand in Hand visa på värdet av ett samhällsengagemang på ett globalt plan.

Dagens Industri & DI Jämställt Näringsliv

Genom ett långsiktigt samarbete med Dagens Industri har vi tillsammans kunnat förändra livet för tiotusentals människor. Som Hållbarhetspartner till Näringslivets Mäktigaste Kvinna och till Business 50/50, får vi ännu ett viktigt sammanhang att lyfta det vi mest av allt brinner för: entreprenörskap som långsiktig, hållbar och effektiv fattigdomsbekämpning.

EY Entrepreneur Of The Year

Inom EY Entrepreneur Of The Year förenas Hand in Hand och EY i ett samarbete som grundar sig i en gemensam tro på entreprenörskapet som en avgörande kraft för att stärka individer och samhällen. Tillsammans synliggör vi ett globalt perspektiv med förhoppningen att fler svenska entreprenörer ska se effekten av Hand in Hands arbete och vilja engagera sig.

Gadden

GADDEN är Nordens största arbetsmarknadsmässa som äger rum på Handelshögskolan i Göteborg. Med en klockren koppling till entreprenörskapsutbildning är Hand in Hand studenternas val som hållbarhetspartner.

Kapitel 8 & Tändstickspalatset

Genom samarbetet med Hand in Hand visar Kapitel 8 att de står för ansvarstagande och genuint engagemang. Tack vare samarbetet får Hand in Hand värdefull exponering i Kapitel 8:s nätverk samt möjlighet att låna de fina lokalerna i Tändstickspalatset. Kapitel 8 är även ett av Hand in Hands viktiga stödföretag.

Genom initiativet Run for Change tar några av våra mest kända svenska löpare ställning för förändring i samarbetet mellan Hand in Hand, Urban Tribes och Adidas Stockholm Marathon.

Stiftelsen GoodCause

Stiftelsen GoodCause är moderbolag till GodEl, GodFond, GodDryck och grundades med syftet att generera medel för en bättre värld genom företagande och entreprenörskap. Bolagen har inget privat vinstintresse utan låter all vinst gå till välgörenhet, och Hand in Hand är stolta över att vara en av de sju förmånstagarna.

VARM

Hand in Hand är hållbarhetspartner på VARM – en arbetsmarknadsmässa för samhällsbyggnadsstudenter på Chalmers Tekniska Högskola. Att bygga upp hållbara och säkra samhällen för alla människor är något Samhällsbyggare och Hand In Hand har gemensamt.

Hygiene of Sweden

I en tid då vi måste skydda oss själva och andra erbjuder Hygiene of Sweden Hand in Hands givare ett specialpris på handdesinfektion i pocket-format med företagets logga samt en symbol som visar engagemanget i Hand in Hand.

Handdesinfektion är en högaktuell produkt som vi möts av överallt i dag; i affärer, på arbetsplatser och för eget bruk i väskor och fickor. Hygiene of Swedens alkoholfria produkter desinficerar utan att torka ut händerna, är skonsamma mot miljön och skyddar effektivt mot noro- och coronavirus.

Vill du ge dina anställda, kunder eller leverantörer rena händer och samtidigt stödja Hand in Hands viktiga arbete? Varje förpackning kostar 20 kr varav 5 kr går till Hand in Hand. Skicka er logo till design@hygieneofsweden.com för att få ett designförslag hur det skulle kunna se ut för ert företag.

Djursholm Country Club

Sedan januari 2021 driver Hand in Hand Sweden verksamheten från kontorshotellet 7A Odenplan i centrala Stockholm. Som samarbetspartner till Hand in Hand visar 7A sitt engagemang för en värld fri från fattigdom. Hand in Hand erbjuds procentuell rabatt och fri lokal hyra på 7A:s dynamiska priser på konferenslokaler. Dessutom nyttjar vi 7A:s fantastiska studio vid digitala events ock liknande.

7A Office & Lounge

Sedan januari 2021 driver Hand in Hand Sweden verksamheten från kontorshotellet 7A Odenplan i centrala Stockholm. Som samarbetspartner till Hand in Hand visar 7A sitt engagemang för en värld fri från fattigdom. Hand in Hand erbjuds procentuell rabatt och fri lokal hyra på 7A:s dynamiska priser på konferenslokaler. Dessutom nyttjar vi 7A:s fantastiska studio vid digitala events ock liknande.

Bonnier News Local

Genom vårt samarbete når vi nya målgrupper runt om i Sverige via ett 40-tal titlar – från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap, där vi ömsesidigt stöttar och berikar varandras varumärken.

Hammarby Fotboll

Då vi ständigt fokuserar på att hålla nere våra administrativa kostnader finns det inget utrymme i marknadsbudgeten att köpa den typ av annonsyta som samarbetet med Hammarby Fotboll ger. Exponeringen är en jättefin gåva från Charlotte & Fredriks Stiftelse som både stödjer Hand in Hand och Hammarby Fotboll.

Umeå IK

UIK är kända för sitt arbete med jämställdhet i sportvärlden. De vill vara ”mer än en fotbollsklubb” och har med sitt jämställdhetsarbete bidragit till stor förändring, både inom klubben och ute i samhället. Som en sammanhållande länk i samarbetet finner vi Fredrik Wester, entreprenören uppvuxen i Umeå och grundare av Paradox Interactive, spelföretaget som erövrat världen. Fredrik är sedan länge givare till Hand in Hand och tillika en viktig sponsor till hemmalaget UIK.