Julens viktigaste paket

Stötta kvinnors entreprenörskap

Vi räknar idag med att det i snitt kostar 2 500 kronor för en person att genomgå entreprenörsträningen i våra projekt. Ett sådant Start-up kit innefattar konkret kunskap i affärskunskap, bokföring, sparande, värdekedjor och marknadsföring mixat med mjuka värden i form av stärkt självförtroende, framtidstro, nätverk, självständighet och förmåga att tänka och agera som en entreprenör. Dessutom får deltagarna kunskap om sina mänskliga rättigheter och hur deras företag blir hållbara för både människa och miljö.

Investera i Business Start-Up Kit

 – med verktyg som håller hela livet!

Alla företag, stora som små, är lika viktiga i kampen mot fattigdom!
Hur många Start-Ups boostar ni i jul?

  • 5 Business Start-Up Kit: SEK 12 500
  • 20 Business Start-Up Kit: SEK 50 000
  • 50 Business Start-Up Kit: SEK 125 000

Bidra till insamlingen

Delad glädje, dubbel glädje!

Ett fint kommunikationskit följer med alla företagsgåvor. Perfekt för att visa upp ert engagemang i olika kanaler, till exempel på hemsida, i sociala medier eller i kontakt med era olika affärsrelationer.

Observera att bekräftelsemail/donationsunderlag ibland hamnar i skräpposten.

90konto logo
Halvkroppsbild av leende kvinna med långt brunt hår och i rosa kavajHalvkroppsbild av leende kvinna med långt brunt hår och i rosa kavaj

Långsiktig fattigdomsbekämpning, inklusive jobbskapande, är av oerhörd vikt. Att erbjuda människor möjligheten att försörja sig själva och sina familjer är en grundläggande faktor för ekonomisk stabilitet och social utveckling.

Helena Hed, PE Teknik & Arkitektur

Porträtt, kvinnaPorträtt, kvinna

Vi vill skapa verklig förändring och drivs av att hjälpa människor och företag att utvecklas för att nå sina målsättningar. Därför känns vårt partnerskap med Hand in Hand givande på så många plan.

Malin Nilsson, BDO Sverige

Låt alla vara med!

Ett fint sätt att engagera medarbetarna är att ta ett gemensamt beslut om julgåvans ändamål. Det skapar stolthet och sammanhållning! Vi har satt samman ett dokument som du kan dela internt för att skapa dialog.