Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny
Ekonomi

Våra givare

Hela Postkodlotteriets överskott går till 59 ideella organisationer. Hand in Hand Sweden är förmånstagare till Postkodlotteriet sedan 2009.

ForumCiv

ForumCiv är en biståndsorganisation med över 175 medlemmar från svenska civilsamhället.

Radiohjälpen

Radiohjälpen är public service insamlingsorganisation som sedan 1939 samlar in pengar för att förändra liv i Sverige och världen.

Avfall Norge finansierar genom Norad projektet CLOCC India i syfte att bidra till bättre avfallshantering för att uppnå hälsosamma, hållbara samhällen och en ren miljö genom ”gröna jobb” och cirkulär ekonomi.

Stiftelsen GoodCause

Bolagen inom GoodCause har inget privat vinstintresse utan låter all vinst gå till välgörenhet och Hand in Hand är stolta över att vara en förmånstagarna.

Nordic Capital

Nordic Capital och Hand in Hand ingick partnerskap redan 2015 och sedan dess har riskkapitalbolaget bidragit till uppbyggnaden av Hand in Hands verksamhet i flera indiska byar. Flera medarbetare från Nordic Capital har varit på plats för att besöka byarna och har med egna ögon sett framstegen.

Lind Foundation

Danska Lind Foundation och Hand in Hand utökar 2022 det befintliga partnerskapet som inleddes 2021, med ett nytt projekt i Eldoret, Kenya. Lind Foundation skänker 15 miljoner kronor till projektet som genomförs under fyra år.

Stiftelsen Rättvis Fördelning

Tillsammans med Rättvis Fördelning arbetar vi långsiktigt för att göra skillnad på riktigt och skydda en grundläggande mänsklig rättighet, nämligen rätten till värdighet och ett anständigt liv. MAX hamburgares stiftelse stöttar ett av Hand in Hands 3 åriga projekt inom kvinnligt entreprenörskap med specifikt fokus på biodling i Kenya.

Företagsstöd

Hand in Hands företagspartners visar genom sitt stöd att ett långsiktigt CSR-engagemang är en självklarhet!