Bidra till en hållbar fattigdomsbekämpning!

Bidra till en hållbar fattigdomsbekämpning!

Pandemin har slagit hårt mot alla idrottsevenemang och skakat om livet för många professionella idrottare. I Sverige har det skapat en ovisshet men det finns fortfarande ett socialt skyddsnät i samhället som gör att de flesta klarar sig väldigt bra. I maratonmeckat Iten, Kenya tränar många av de mest framgångsrika löparna i världen. Här får man också möta människor som drabbats hårdast av pandemin, vars hela verksamhet har raserat och de måste starta om.

Genom utbildning och stöttande nätverk bidrar Hand in Hand till att människor kan utnyttja sin potential och utvecklas till småskaliga och framgångsrika entreprenörer.

Målet är att starta ett byprojekt som pågår i 2,5 år – hittills har vi samlat in halva summan. Nu behövs din hjälp!

Swisha valfritt belopp till 9000 910 (märk gåvan “RFC”) och hämta tatueringen i samband med expot. Bär den för att visa ditt engagemang!

Tävla om en träningsresa till Kenya

I samband med Asics Stockholm Marathon 2021 erbjuder vi en unik chans att tävla om en träningsresa till Kenya! På resan tränar du med elitlöpare och Urban Tribes.

Du har även möjlighet att vinna ett värdefullt träningstillfälle med Urban Tribes i Stockholm.

Så deltar du i tävlingen

Så deltar du i tävlingen

Berätta om Run For Change på Instagram! Posta nedan text – ihop med din motivering – och publicera med tillhörande bild. Du måste ha ett öppet konto för att kunna delta.

Hand in Hand hjälper människor att av egen kraft ta sig ur fattigdom. Med rätt stöd kan en människa förändra sitt liv! Jag stöder Run for Change och @handinhandsweden under Asics Stockholm Marathon 2021. Även du kan bidra till en bättre värld och samtidigt tävla om en träningsresa till Kenya! Läs mer hos @handinhandsweden och på http://bit.ly/runforchange2021

Därför borde jag vinna (min motivering):

#IRUNFORCHANGE2021 #HandinHandSweden #StockholmMarathon2021

>> Hämta bild att posta med ditt inlägg här <<

Vinnarna avslöjas kort efter loppet och kontaktas via Instagram. För träningsresan koras två vinnare och för träningstillfället i Stockholm koras 10 vinnare.

Ytterligare tävlingsregler och villkor läses här.

Tack för att du vill hjälpa till!

Fyll i beloppet du vill donera nedan. Du kan betala med swish, kort / internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (från 2019-07-18). Om du vill få en skattereducering för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Svenska Skatteverkets webbplats för information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue