Hur många företag vill ni starta i år?

Hur många företag vill ni starta i år?

Att starta ett företag behöver inte kosta mer än 900 kronor, men bidrar till att en hel familj kan ta sig ur fattigdom för gott. Som stödföretag bekämpar ni fattigdom och barnarbete genom att skapa jobb så att människor kan försörja sig. Med valfri summa från 9000 kronor per år bidrar ert företag till att utsatta människor, via utbildning i entreprenörskap, yrkesträning och tillgång till mikrolån, kan starta egna små företag. Tack vare den ökade inkomsten från företagen kan de – med egen kraft – förbättra livsvillkoren för sig själva och sina familjer.

Som stödföretag får ni ...

Som stödföretag får ni ...

  • Vårt digitala nyhetsbrev
  • Fint diplom att hänga upp som en bekräftelse på ert engagemang
  • Digitalt kommunikationsmaterial på både svenska och engelska (logotyp för stödföretag, banner, mailsignatur, textbudskap och material för sociala medier) som visar att ni stödjer Hand in Hand

Tack för att du vill hjälpa till!

Antal företag ni vill starta

Totalt

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (från 2019-07-18). Om du vill få en skattereducering för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Svenska Skatteverkets webbplats för information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue