Hur många företag vill ni starta i år?

Hur många företag vill ni starta i år?

Att starta ett företag behöver inte kosta mer än 900 kronor, men bidrar till att en hel familj kan ta sig ur fattigdom för gott. Som stödföretag bekämpar ni fattigdom och barnarbete genom att skapa jobb så att människor kan försörja sig. Med valfri summa från 9000 kronor per år bidrar ert företag till att utsatta människor, via utbildning i entreprenörskap, yrkesträning och tillgång till mikrolån, kan starta egna små företag. Tack vare den ökade inkomsten från företagen kan de – med egen kraft – förbättra livsvillkoren för sig själva och sina familjer.

Som stödföretag får ni ...

Som stödföretag får ni ...

  • Vårt digitala nyhetsbrev
  • Fint diplom att hänga upp som en bekräftelse på ert engagemang
  • Digitalt kommunikationsmaterial på både svenska och engelska (logotyp för stödföretag, banner, mailsignatur, textbudskap och material för sociala medier) som visar att ni stödjer Hand in Hand

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Antal företag ni vill starta

Totalt

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför

Fyll i det mobilnummer ditt Swish är kopplat mot (Tänk på att endast fylla i telefonnumret utan mellanrum)

Swish
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue