En gröda med superkrafter

En gröda med superkrafter

En nödvändig basvara för Kenyas befolkning är matlagningsolja. Idag importeras 80 procent och priset har ökat med 35 procent. Inhemskt tillverkad olja skulle vara ett mer hållbart alternativ – och här kommer solrosorna in i bilden! Av blommornas frön pressas solrosolja som kan ersätta importerad palmolja, vilket bidrar till att öka den lokala men också nationella tillgången på basvaran matlagningsolja. Dessutom är solrosolja ett sundare alternativ för både hälsan och naturen.

Hoppet spirar med solrosor

Hoppet spirar med solrosor

Målet med Project Sunflower är både att bekämpa fattigdom, minska hunger och förstärka den biologiska mångfalden. Med Project Sunflower stöttar vi utsatta småbönder i att försörja sig på ett sätt som inte äventyrar framtida generationers försörjning och välbefinnande. Vi inspirerar och skapar skalbara exempel på hur en stärkt biologisk mångfald kan bidra till en hållbar livsmedelsproduktion, samtidigt som det bidrar till att minska fattigdomen.

Bli en del av förändringen som världen behöver!

Bli en del av förändringen som världen behöver!

Vi söker nu finansiering till detta prioriterade projekt och hoppas på ditt eller ditt företags stöd. Bidra direkt med valfri summa nedan eller kontakta oss – vi ser mycket fram emot en dialog med dig! 

För frågor eller samtal, kontakta magnus.omnell@handinhandsweden.se.

Vill du läsa mer om projektet? Hämta en pdf här >>

Tack för att du vill hjälpa till!

Fyll i beloppet du vill donera nedan. Du kan betala med swish, kort / internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (från 2019-07-18). Om du vill få en skattereducering för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Svenska Skatteverkets webbplats för information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue