VAR MED OCH BYGG SAMHÄLLEN GENOM ENTREPRENÖRSKAP
Nyheter

VAR MED OCH BYGG SAMHÄLLEN GENOM ENTREPRENÖRSKAP

Hand in Hand samarbetar med Fastighetsnytt och har fått möjlighet att vara med på Business Arena. Vi kommer att vara på plats i Umeå, Göteborg och Malmö för att visa hur företag kan arbeta med globalt samhällsengagemang utifrån sina förutsättningar och kopplat till sin affärsverksamhet.

Tillsammans med Hand in Hand kan företag bekämpa fattigdom genom att utbilda människor i entreprenörskap i Afghanistan, Indien, Kenya och Zimbabwe. De arbeten som skapas stärker inte bara den enskilde entreprenörens ekonomi utan utvecklar och bygger lokala samhällen.

Profi Fastigheter är en av våra engagerade givare i branschen som arbetar aktivt med sitt engagemang och har sett hur det påverkar internkultur och företagets värderingar i positiv riktning: 

Livet är inte rättvist, vi vill bidra till positiv förändring. Hand in Hand´s byprojekt är ett långsiktigt och effektivt sätt där man gör skillnad.  Vi har valt att investera i byprojekt i Indien och nu i Kenya, som även inneburit att vår personal engagerat sig som privata givare. Genom hjälp till självhjälp och entreprenörskaps-utbildning kommer byar att lyftas ur fattigdom, genom att kvinnor får möjligheten att bli ekonomiskt aktiva till förmån för sina familjer. Det är riktigt häftigt.” Staffan Olsson, styrelseordförande och grundare, Profi Fastigheter

Läs mer om Profis engagemang i Hand in Hand här

Är du intresserad av hur du kan arbeta med ett globalt samhällsengagemang kopplat till din affärsverksamhet  – Kom och träffa oss på Business Arena i Umeå, Göteborg eller Malmö eller kontakta oss på +46-(0)8 517 00 890 så berättar vi mer!

Tillbaka till