Projektledare till kommunikationsteamet med fokus på PR, samarbeten och event.
Lediga tjänster

Projektledare till kommunikationsteamet med fokus på PR, samarbeten och event.

Vi är inne i en spännande och expansiv fas och intresset för vår effektiva och hållbara fattigdomsbekämpning ökar. På kontoret i Stockholm är vi cirka 20 personer som arbetar med insamling och givarsamarbeten, kommunikation, programutveckling och ekonomisk uppföljning. Hos Hand in Hand får du möjlighet att förändra världen!

Nu söker vi en vik.projektledare till vårt kommunikationsteam som tillsammans ansvarar för att stärka vårt varumärke och stötta insamlings- och programteamen. Ditt fokus blir att i första hand arbeta med att identifiera, planera, genomföra och följa upp olika PR-aktiviteter, samarbeten och evenemang med våra olika målgrupper.

Vi söker dig som är driven, orädd och har ett stort engagemang. Jobbet innebär bland annat att kontakta journalister och skriva pressreleaser, planera och genomföra event och utveckla våra partnersamarbeten. Du kan växla mellan operativa och övergripande frågor och kan driva egna projekt från ax till limpa samt är initiativrik och ser möjligheter.

Om Hand in Hand Sweden

Hand in Hand Sweden arbetar med att bekämpa fattigdom genom entreprenörskap. Vi utbildar och tränar, framförallt kvinnor och unga, i entreprenörskap för att därefter stödja dem att starta egna verksamheter så att de kan förbättra sin försörjningsförmåga. Vi verkar idag framförallt i Indien, Kenya, Zimbabwe och Afghanistan.

Du som söker

  • Vill ha ett meningsfullt jobb och är intresserad av fattigdomsbekämpning!
  • Har vana av journalistkontakter och pressbearbetning
  • Har erfarenhet av att planera och genomföra event
  • Får gärna ha erfarenhet av kommunikationsarbete från ideell sektor/civilsamhälle
  • Kan växla mellan operativa och övergripande frågor och kan driva egna projekt från ax till limpa
  • Är initiativrik och gillar att jobba i team
  • Har goda kunskaper i engelska
  • Får gärna ha erfarenhet av arbete med sociala medier

Omfattning: Föräldravik från aug 2020 till april 2021. Arbetstiden kan diskuteras.
Arbetsplats: Nybrogatan 34, Stockholm

Är du intresserad? Skicka CV och personligt brev till Brita Ihre, Kommunikationschef, brita.ihre@handinhandsweden.se Vill du veta mer om tjänsten ring gärna på 0705 552325.

Senast 15 april önskar vi att få din ansökan.

Tillbaka till