[hero_block_subtitle]

[hero_block_title]

[post_feed_title]

Reklambild för evenemanget 'The Techarena', 22-23 februari 2024 på Friends Arena i Stockholm. Arenans yttre är upplyst med blåa och rosa geometriska mönster i kvällsljus.Reklambild för evenemanget 'The Techarena', 22-23 februari 2024 på Friends Arena i Stockholm. Arenans yttre är upplyst med blåa och rosa geometriska mönster i kvällsljus.
Nyhet

Möt oss på Techarean

Vi ses på Techarenan för att tillsammans utforska hur teknik och entreprenörskap kan hjälpa till att bygga en bättre framtid.

Massajkvinna klädd i traditionella pärlsmycken står framför ett öppet landskap med en svagt suddig bakgrund som framhäver hennes porträtt.Massajkvinna klädd i traditionella pärlsmycken står framför ett öppet landskap med en svagt suddig bakgrund som framhäver hennes porträtt.
Blogg

The key to confidence

The CBO, Enkaina wa Enkaina has more than 100 active members. The group is based in Kajiado County and has a representation from 10 different self-help groups that are all active within the project Right(s) Way Forward.  

Illustration av en rosa spargris med ett hjärta på och mynt som faller i, bredvid en graf som visar tillväxt eller besparingar, allt inramat i ett tvådelat cirkeldiagram.Illustration av en rosa spargris med ett hjärta på och mynt som faller i, bredvid en graf som visar tillväxt eller besparingar, allt inramat i ett tvådelat cirkeldiagram.
Blogg

Ge mer, betala mindre

Visste du om att du kan få skattereduktion för gåvor till ideella organisationer? Ett utmärkt sätt att stödja vårt arbete samtidigt som du minskar din skattebörda!

Halvkroppsbild av leende kvinna med långt brunt hår och i rosa kavajHalvkroppsbild av leende kvinna med långt brunt hår och i rosa kavaj
Blogg

Långsiktig fattigdomsbekämpning med PE Teknik & Arkitektur

PE Teknik & Arkitektur har i många år stöttat Hand in Hand i juletid. Även detta år går julgåvan till oss. Vi ställde några frågor till Helena Hed, VD och koncernchef.

Närbild på kvinna m ed mörkt hår som ser in i kameran.Närbild på kvinna m ed mörkt hår som ser in i kameran.
Blogg

Josefin – en modern filantrop

I Josefins nätverk av entreprenörer och företagare, märks en ökad vilja att engagera sig för en positiv påverkan på världen. Många söker projekt som har en framåtlutad, innovativ prägel.

Man i kavaj med blå bakgrundMan i kavaj med blå bakgrund
Nyhet

Sprider en god känsla i juletid

Vi är väldigt stolta över vårt fina samarbete med Malmö Chokladfabrik som sedan 2020 har avsatt 10 kr för varje såld Adventskalender till oss.

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.