Hand in Hands insamlingsteam söker ny kollega
Lediga tjänster

Hand in Hands insamlingsteam söker ny kollega

Vi söker en ny kollega som ska ingå i vårt dynamiska insamlingsteam och ha fokus på samarbeten med stora privata givare.

Hand in Hand Sweden är en organisation med visionen att utrota fattigdom. Tillsammans med våra partnerorganisationer arbetar vi med entreprenörskap som ett effektivt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom. Där andra ser fattigdom, ser Hand i Hand gräsrotsentreprenörer, fulla av energi och potential. Vi arbetar främst med kvinnor och unga eftersom vi vet att det är så vi kan göra störst skillnad.

Vårt 20 personer starka team i centrala Stockholm arbetar aktivt med insamling och givarerelationer, kommunikation, programutveckling och utvärdering. Våra partnerorganisationer i Indien, Kenya och Zimbabwe, sysselsätter drygt 3000 personer. I denna roll rapporterar du till Hand in Hands insamlingschef, Magnus Omnell. Tjänsten är en fulltidstjänst på 40 timmar per vecka.

En väsentlig del av Hand in Hands insamlade medel kommer ifrån stora privata givare. Våra relationer till dessa är därför av högsta vikt för att kunna finansiera vår verksamhet i fält. Du blir en nyckelperson i vårt team där ditt ansvar blir att dels vårda och utveckla de goda relationer som redan etablerats samt att ständigt arbeta aktivt för att öka antalet stora privata givare. Mer konkret innebär det att hålla en aktiv dialog genom att exempelvis anordna möten för genomgång och rapportering av pågående projekt och engagemang, såväl som presentation och införsäljning av nya projekt. Du ansvarar även för att kontakta potentiella givare genom strukturerad ”prospektering”.  Du deltar i att anordna vissa event och andra aktiviteter som riktar sig till denna målgrupp.

Många av våra givare har en bakgrund i näringslivet, ofta som chefer eller entreprenörer, och vi tror  att du har haft roller inom relationsdriven försäljning, där du uppnått mycket goda resultat. Du är uthållig och van vid en lång införsäljningsprocess, men du kan också agera snabbt och agilt. Du har förmågan att se nya möjligheter, likaväl som du kan vårda och utveckla långa relationer.

Vi utlovar en mycket intressant tjänst, med ett fantastiskt syfte och många givande kontakter, där det bara är du själv som sätter gränserna för din framgång. Hela vårt team arbetar sammansvetsat för att uppnå våra gemensamma mål.

Slutligen brinner du för att väsentligt förbättra livsvillkoren för Hand in Hands blivande entreprenörer och deras familjer. Det är denna ledstjärna som förenar alla kollegorna på Hand in Hand Sweden.

Välkommen att skicka ditt CV och personligt brev till ansokning@handinhandsweden.se snarast, men senast den 15 januari 2021. Vi kommer att intervjua löpande. För frågor om tjänsten, maila magnus.omnell@handinhandsweden.se

Tillbaka till
Hållbar fattigdomsbekämpning - effekten av vårt arbete

Hållbar fattigdomsbekämpning - effekten av vårt arbete

Så gör vi skillnad