Hand in Hand söker ansvarig för partnerskap
Lediga tjänster

Hand in Hand söker ansvarig för partnerskap

Vi söker en kollega som ska ta ett samlat ansvar för våra Partnerskap och ingå i vårt dynamiska insamlingsteam.

Hand in Hand Sweden är en organisation med visionen att utrota fattigdom. Tillsammans med våra fältpartner-organisationer arbetar vi med entreprenörskap som ett effektivt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom. Där andra ser fattigdom, ser Hand i Hand gräsrotsentreprenörer, fulla av energi och potential. Vi arbetar främst med kvinnor och unga eftersom vi vet att det är så vi kan göra störst skillnad.

Vårt 20 personer starka team i centrala Stockholm arbetar aktivt med insamling & givarrelationer, kommunikation, programutveckling och utvärdering. Våra fältpartner-organisationer i Indien, Kenya och Zimbabwe, sysselsätter drygt 3000 personer. I denna roll rapporterar du till Hand in Hands insamlingschef, Magnus Omnell,  och arbetar även tätt ihop med vårt kommunikationsteam. Tjänsten är en fulltidstjänst 40 timmar / vecka.

Du har erfarenhet av att ansvara för långsiktiga partnerskap med mycket gott resultat. Du är van att initiera, prioritera och driva igenom potentiella partnerskap och koncept. Erfarenhet av projektledning vid event är också välkommet, då du kommer att vara delaktig i utveckling och planering av vår eventverksamhet.

För att lyckas i denna roll kombinerar du en god portion drivkraft och kreativitet med en förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är en utomordentlig nätverkare och kommunikatör som behärskar engelska flytande. Det är även viktigt att du brinner för att väsentligt förbättra livsvillkoren för Hand in Hands blivande entreprenörer och deras familjer. Det är denna ledstjärna som förenar alla kollegorna på Hand in Hand Sweden.

Vi utlovar en intressant och spännande roll med massor av möjligheter och kontaktytor, i ett team där vi arbetar sammansvetsat för att nå våra gemensamma mål.

Välkommen att skicka ditt CV och personligt brev till ansokning@handinhandsweden.se snarast, men senast den 15 november. Vi kommer att intervjua löpande. För frågor om tjänsten, maila magnus.omnell@handinhandsweden.se

Tillbaka till
Hållbar fattigdomsbekämpning - effekten av vårt arbete

Hållbar fattigdomsbekämpning - effekten av vårt arbete

Så gör vi skillnad