Hand in Hand och Hammarby Fotboll går ”hand i fot”
Nyheter

Hand in Hand och Hammarby Fotboll går ”hand i fot”

#handinfoot
Gillar du fotboll? Nu är Allsvenskan i fotboll igång och Hand in Hand kommer från och med årets säsong ha en särskild relation till Hammarby Fotboll tack vare en gemensam sponsor: Charlotte & Fredriks Stiftelse. 
Den 1 april startade fotbollsallsvenskan och Hammarby spelade sin första hemmamatch och mot IK Sirius i Tele2 Arena. Är du ett fotbollsfan och kommer att gå på Hammarbys hemmamatcher? Då får du hålla utkik efter Hand in Hand som kommer att syns på olika skärmar i arenan under pauserna. 
Exponeringen är en jättefin gåva från Charlotte & Fredriks Stiftelse som både stödjer Hand in Hand och Hammarby Fotboll. 
 
-Vi blev överraskade och fantastiskt glada över denna möjlighet att få exponering. Eftersom Hand in Hand låter 90% av insamlade pengar gå till ändamålet och vi hela tiden tänker på att hålla nere våra administrativa kostnader, så finns det inget utrymme i någon marknadsbudget att köpa denna typ av annonsyta. Vi är oerhört tacksamma!, säger Richard Nordström, generalsekreterare på Hand in Hand.
”Heja Bajen!”
 
Foto: Hammarby Fotboll
Tillbaka till