Giving Tuesday 2019
Nyheter

Giving Tuesday 2019

Det är lätt att dras med i Black Friday, Cyber Monday och liknande dagar som skapats med ett syfte - att öka konsumtionen. Därför är det viktigt att ge även dagar som Giving Tuesday plats.

Giving Tuesday handlar om att dela och ge istället för att få och konsumera. Som insamlingsorganisation är det något vi dagligen arbetar med. Vi uppmuntrar alltid givande och vårt behov av pengar är alltid lika stort, oavsett veckodag. Det är lätt att dras med i Black Friday, Cyber Monday och liknande dagar som skapats med ett syfte – att öka konsumtionen. Därför är det viktigt att ge även dagar som Giving Tuesday plats.

Om du vill hjälpa oss att synas under #GivingTuesday kan du till exempel berätta om vårt arbete i dina sociala medier. En enkel delning gör stor skillnad, och oss väldigt glada. Vi har satt ihop ett kit med material som du gärna får använda – hämta det här!
Nedan text kan du kopiera och lägga till ditt inlägg:

Orsaken till att människor lever i fattigdom är ofta att de saknar ett arbete. Det finns helt enkelt inga jobb. Hand in Hand utbildar och tränar, främst kvinnor och unga, i entreprenörskap så att de kan starta egna företag, få en inkomst och själva förändra sina liv. Modellen är effektiv och hållbar. Genom att bekämpa fattigdomens orsaker har Hand in Hand hittills skapat över 4 miljoner jobb och förändrat livet för nära 20 miljoner människor.

Idag på #GivingTuesday vill jag hjälpa @handinhandsweden att synas lite extra och uppmuntra alla som ser det här att följa dem. Vill du också bidra? Besök handinhandsweden.se för att se hur du kan bidra. #handinhandsweden #hållbarfattigdomsbekämpning #entreprenörskap @handinhandsweden

Vill du göra mer? Upptäck vår julkampanj!

Tillbaka till