GoodCause låter vinsten gå till välgörenhet

”GoodCause startades med syftet att driva bolag som genererar vinst till välgörenhet. Vi är övertygande om att entreprenörskap kan vara en positiv kraft i samhällsutvecklingen. Hand in Hand har gång på gång visat att metoden för hjälp till självhjälp fungerar. Därför är vi tacksamma över att varje år kunna bidra till deras viktiga arbete och på så sätt lyfta fler människor ur fattigdom.”

– Stefan Krook, ordförande för stiftelsen GoodCause och grundaren av GodEl

Stiftelsen GoodCause är moderbolag till GodEl, GodFond och GodDryck och grundades med syftet att generera medel för en bättre värld genom företagande och entreprenörskap. Bolagen har inget privat vinstintresse utan låter all vinst gå till välgörenhet, och Hand in Hand är stolta över att vara en av de åtta förmånstagarna.

Låter kunderna bestämma hur vinsten ska fördelas

GoodCause-bolagen låter sina kunder vara en aktiv del i välgörenhetsarbetet genom att låta dem välja hur vinsten ska fördelas mellan förmånsorganisationerna. Sedan 2010 och fram till 2018 har vi tagit emot fantastiska 3 miljoner kronor från GoodCause. Tack vare bolagens värdefulla bidrag till vår verksamhet har vi kunnat hjälpa ännu fler utsatta kvinnor att ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

Vill du också engagera dig för en bättre värld? Kontakta oss idag.