En värdefull resa

Vi uppmuntrar alltid våra partnerföretag, hudvudpartners och privata givare som stödjer något av våra byprojekt, att resa till byn för att med egna ögon se den verkliga skillnad samarbetet med Hand in Hand gör i människors liv!

Framför er har ni en unik upplevelse – en resa full av intryck som kommer att bidra till nya kunskaper och öka er förståelse för såväl Hand in Hands verksamhet i allmänhet som den specifika byn med dess invånare i synnerhet. Besöken uppskattas inte minst av byborna som alltid är lika fulla av energi och glädje över att få berätta om och visa upp sina framsteg.

På den här sidan erbjuds stöd och guidning – inför, under och efter resan. Här hämtas både praktisk information och kreativt kommunikationsmaterial samt inspirerande tips och best practice. Vår önskan är att göra det enkelt för er som resenärer och ambassadörer att hjälpa oss hjälpa fler genom att sprida upplevelsen i era nätverk. Tillsammans skapar vi dessutom ett större värde med er resa – både internt och externt!

Observera!

Observera!

  • Ni står själva för alla kostnader i samband med resan
  • Besöken koordineras genom Hand in Hand Sweden
  • För möjlighet att se störst möjliga utveckling rekommenderar vi max en resa per år

Resan går till

(Nedan innehåll är lösenordsskyddat och enbart tillgängligt för aktuella resenärer.)