EL SOM GÖR GOTT
Nyheter

EL SOM GÖR GOTT

På GoodCause tioårsjubileum i förra veckan fick vi ta emot en check på hela 533 475 kronor - stort TACK till GoodCause och alla er som har valt att stödja oss via dem!

Hand in Hand är stolta över att vara en av sammanlagt åtta förmånstagare som får ta del av GoodCause årliga vinst – som framförallt genereras via bolagen GodEl och GodFond. GoodCause har som filosofi att deras vinst skall gå till välgörenhet och som GodEl eller GodFond-kund har du möjlighet att välja vilken av de åtta förmånstagarna som du vill stödja genom bolagen.

Just nu har GodEl ett fint erbjudande där du som byter elleverantör till dem kan välja att ge 400 kronor till förmån för Hand in Hands arbete – byt elbolag genom att klicka här. Genom att stödja Hand in Hand bidrar du till vårt arbete för att utrota den globala fattigdomen. Vår arbetsmetod bygger på hjälp till självhjälp eftersom det ger bestående och hållbara resultat. Vi utbildar och tränar kvinnor i entreprenörskap så att de får kunskapen som behövs för att kunna starta och driva egna små familjeföretag och därmed, tack vare inkomsten det genererar, långsiktigt kunna förbättra situationen både för sig själva och sina familjer.

Tillbaka till