Recipe for Change

Recipe for Change

Recipe for Change är en exklusiv och unik bok, där matkreatören Paul Svensson och fotografen Lena Granefelt har samlat bilder och recept från sina omtumlande resor till Kenya under året. I boken möter de stolta entreprenörer, utbildade av Hand in Hand, och gör djupdykningar i det östafrikanska köket med spännande råvaror, dofter och upplevelser. Boken är tryckt i ett begränsat antal och består av två delar, en med Lenas fantastiska bilder och en med Pauls spännande recept. Tillsammans är de förpackade i en vacker grön box.

Varje bok är numrerad 1-100 och signerad av Paul Svensson och Hand in Hands styrelseordförande Charlotte Bohman.

Hela gåvan (minimum 50 000kr) är en donation till Hand in Hand och kommer bidra till att 275 människor tar sig själva och sina familjer ur fattigdom. Genom entreprenörskap bekämpar vi fattigdom – det är vårt recept för förändring.

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför

Fyll i det mobilnummer ditt Swish är kopplat mot (Tänk på att endast fylla i telefonnumret utan mellanrum)

Swish
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue