För en hållbar morgondag!

För en hållbar morgondag!

När kvinnor börjar tjäna pengar minskar barnabete och möjligheten för barnen att gå i skolan ökar. Men egentligen handlar det om så mycket mer – stolthet, egenvärde och förmåga att fatta beslut som påverkar ens liv och framtid. 

Det lilla, kvinnodrivna företaget är en effektiv modell för att bryta fattigdomsspiralen. Kvinnors ökade makt ger inte bara fördelar för kvinnorna själva och deras barn utan också för planeten som helhet. Med rätt kunskap och omsorg om ekosystemen, blir kvinnors roll avgörande när världen nu måste öka takten i den gröna omställningen.

Ge en gåva idag, för en hållbar morgondag. Skänk valfri summa nedan eller swisha direkt till 9000 910 (märk gåvan ”kvinna”).

Hämta ditt gåvobevis här >>

Tack för att du vill hjälpa till!

Fyll i beloppet du vill donera nedan. Du kan betala med swish, kort / internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (från 2019-07-18). Om du vill få en skattereducering för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Svenska Skatteverkets webbplats för information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue