Den mest värdefulla bok du kan äga

Den mest värdefulla bok du kan äga

Originalutgåvan av Recipe for Change är en exklusiv bok, där matkreatören Paul Svensson och fotografen Lena Granefelt har samlat bilder och recept från sina resor till Kenya. De möter stolta entreprenörer, utbildade av Hand in Hand, och gör djupdykningar i det östafrikanska köket med spännande råvaror, dofter och upplevelser.

Boken är tryckt i ett begränsat antal och består av två delar, en med Lenas fantastiska bilder och en med Pauls spännande recept. Tillsammans är de förpackade i en vacker grön box.

Varje bok är numrerad 1-100 och signerad av Paul Svensson och Hand in Hands styrelseordförande Charlotte Bohman.

Skänk valfritt belopp nedan. Boken erhålles om din gåva är på 50 000 kronor eller mer. Gåvan bidrar till att 275 människor tar sig själva och sina familjer ur fattigdom.

Tack för att du vill hjälpa till!

Fyll i beloppet du vill donera nedan. Du kan betala med swish, kort / internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (från 2019-07-18). Om du vill få en skattereducering för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Svenska Skatteverkets webbplats för information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue