Akuta insatser mot Covid-19

Akuta insatser mot Covid-19

På grund av COVID-19 är Hand in Hands ordinarie aktiviteter i fält satta på paus. Så snart situationen bedöms som säker och restriktionerna lyfts kan våra medarbetare återuppta arbetet.

Fram till dess satsar vi allt för att lindra effekterna av Coronapandemin. Människor där vi arbetar saknar motståndskraft och marginaler och drabbas därför extra hårt.

Dina pengar gör skillnad direkt – våra medarbetare står redo att genast gå ut för att bistå våra entreprenörer, deras familjer och lokalsamhällen!

Ge ett valfritt belopp nu – din gåva går bland annat till …

 • Hjälplinje med vårdpersonal i Indien
  • Du bidrar till att driva en hjälplinje med kostnadsfri rådgivning om COVID-19 som bemannas av utbildad sjukvårdspersonal sju dagar i veckan.
 • Skyddsutrustning till hälsokliniker i Zimbabwe
  • Du bidrar till att vårdpersonal i frontlinjen på landsbygden får tillgång till skyddsutrustning. Vi ser till att handsprit, masker och handskar till hälsokliniker når fram.
 • Stöd till sårbara entreprenörer i Kenya
  • Du bidrar till att entreprenörer och deras familjer får tvål och desinficeringsmedel, så att de kan upprätthålla sin hygien, skydda sig och förhindra smittspridning.
 • Minskad risk för våld i hemmet
  • Våldet ökar drastiskt i familjer som lever isolerade under stark ekonomisk press. Du hjälper oss att, ihop med lokala kvinnoorganisationer och myndigheter, nå ut med stöd och livsviktig information.
 • Tvål och handsprit till skolbarn
  • Du bidrar till att tvål och handsprit samt information och stöd når ut till skolbarn på landsbygden.

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan. Du kan betala med swish, kort/internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (fr.o.m. 2019-07-18). Vill du erhålla skattereduktion för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Skatteverkets hemsida för med information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue