Tillsammans bygger vi hållbara samhällen

Tillsammans bygger vi hållbara samhällen

Samarbetet mellan Business Arena och Hand in Hand är ett fruktbart exempel där civila samhället och näringslivet gemensamt kan bidra med idéer och resurser. Nu tar Business Arena ytterligare ett steg i samarbetet genom att stötta ett av Hand in Hands Byprojekt i Kenya.

Projektet syftar till att en hel by utanför huvudstaden Nairobi ska få hjälp att utveckla lokal ekonomi och samhällsbyggnad i två år. Byborna får möjlighet till bättre skolutbildning, bättre matsäkerhet, ökad tillgång till hälsovård och bättre boende. Läs mer om Byprojekten här.

Genom att skänka 2000 sek eller mer till Hand in Hand erbjuds ni som partnerföretag till Business Arena att vara med och bidra till Byprojektet!

För ytterligare information kontakta Peter Lingmerth, vd, Business Arena/Fastighetsnytt/Byggindustrin

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan. Du kan betala med swish, kort/internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (fr.o.m. 2019-07-18). Vill du erhålla skattereduktion för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Skatteverkets hemsida för med information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue