Hur många entreprenörer vill ni stötta?

Hur många entreprenörer vill ni stötta?

Målet med årets julinsamling är att innan året är slut kunna ge utbildning och stöd till 7500 entreprenörer som då kan starta små, hållbara företag. Ta beslut om företagets julgåva nu och få den fina boken Recipe for Change som julpremie! 

Boken Recipe for Change är en resa i smaker och i livsförändrande möten. De 200 sidorna är fyllda av inspirerande berättelser och bilder, samt 20 recept med spännande kenyanska smaker. Fotona är tagna av Lena Granefelt och recepten framtagna av matkreatören Paul Svensson.

För säker leverans innan jul – beställ före 20/11. Vill ni beställa fler böcker – kanske till alla medarbetare och/eller kunder? Då kan du ge en extra gåva om 50 kr/bok. Kontakta i så fall ulrika.sundblad@handinhandsweden.se.

Visa ert engagemang!

Visa ert engagemang!

Ni får också ett fint kommunikationsmaterial att använda i era kanaler! Det finns på både svenska och engelska och innehåller:

  • Diplom
  • Mailsignatur 
  • Julkort att skicka till exempelvis kunder
  • Material lämpat för sociala medier

Vill ni istället bidra med ett valfritt belopp? Klicka här >>

Tack för att du vill hjälpa till!

Fyll i beloppet du vill donera nedan. Du kan betala med swish, kort / internetbank eller på faktura

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Hand in Hand Sweden är en godkänd gåvomottagare hos Skatteverket (från 2019-07-18). Om du vill få en skattereducering för din gåva måste du ange ditt personnummer. Besök Svenska Skatteverkets webbplats för information.

* Obligatoriska fält

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken

Fyll i ditt mobilnummer (endast telefonnummer utan mellanslag)

 

Swish
FAKTURA

Din faktura kommer nu att skickas till den e-postadress som du har angivit.

Slutför
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue