Vision:

Den långsiktiga visionen för projektet är att skapa ett nätverk av entreprenörer som brinner för samhällsbyggande och som genom sitt engagemang inte bara kan bidra till att fler människor genom entreprenörskap tas ur fattigdom – utan även skapa ett sammanhang där entreprenörer från olika delar av världen utbyter erfarenheter och hjälper varandra att växa.

Bakgrund:

2015 donerade 29 företagare 1,1 MSEK till Hand in Hand i Kenya. Donationen skapade 1263 nya entreprenörer, 1497 nya företag och hjälpte 7485 personer att lyfta sig ur fattigdom.

Hur kan du bidra?

Vi söker nu ett 40-tal drivna och modiga entreprenörer som vill vara navet i det nätverk vi bygger upp för att ta 10000-tals människor ur fattigdom och utanförskap.

Det första steget är projektet Entreprenörer för Zimbabwe, där målet är att samla ett 40-tal entreprenörer som gemensamt donerar 1,5 MSEK i kvinnors företagande i staden Gwanda i Zimbabwe. Pengarna kommer användas till att utveckla företag inom hållbart entreprenörskap.

En andel kostar 35.000 kr

Antal andelar tecknade (av 43 möjliga): 22

Lista över donatorer/andelsägare här

 

”Hand in Hands modell belyser hur hållbar tillväxt kan skapas genom entreprenörskap och hur det påverkar ett helt samhälle. Stärker vi individers kraft, öppnar upp samarbete mellan människor och länder lägger vi grunden för något riktigt bra. Jag brinner för att skapa möjligheter för företag och att se människor hjälpa varandra att växa. Att kunna bidra med min erfarenhet från Toborrow och även lära mig från Hand in Hands arbete känns oerhört värdefullt” – Sofie Lundström, grundare och styrelseledamot Toborrow.”

 

 

 

Vad får du för din donation?

  • Du blir del av ett nätverk av entreprenörer som vill skapa förändring och medverka till att tusentals människor lyfter sig själva ur fattigdom och utanförskap
  • Du är med och hjälper 300 personer att förverkliga deras drömmar att bli företagare och att cirka 1500 människor lyfts ur fattigdom
  • Du får återkoppling under två år från Hand in Hand om hur projektet bygger tillväxt och företagande i Zimbabwe
  • Du får andelsbevis, CSR-material för ditt företag samt blir officiellt stödföretag till Hand in Hand
  • Tecknar du tre eller fler andelar, erbjuds du att resa till Zimbabwe (till självkostnadspris) och får se resultaten på plats.

TACK FÖR ATT DU VILL HJÄLPA TILL!

Fyll i det belopp du önskar donera här nedan

Antal andelar

Totalt

Genom att du registrerar dina personuppgifter här godkänner du att vi hanterar och lagrar dem, vilket sker i enlighet med lagstiftning enligt GDPR. Läs mer här >>

Vad är gåvoreferens?

Här anger du vilken typ av donation och till vem ni vill ge, tex. om det är en högtidsgåva “Lisa 50 år”, vid minnesgåva “Till minne av Bengt” eller någon annan händelse som kan innebära flera gåvor som vi på Hand in Hand ska hålla koll på. Observera att det inte är möjligt att i denna ruta att ställa frågor till oss. Ej heller kan vi här ta emot hälsningstexter.

* Obligatoriska fält

Skriv en personlig hälsning på ditt gåvobevis

Klicka på bilden för att förhandsgranska

Quote Image
Max 100 tecken
group

DIN GÅVA FÖRÄNDRAR LIV!

Den ger fattiga och utsatta kvinnor kraft och kunskap att starta egna företag så att de kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

logo blue