14 MILJONER TACK TILL SVENSKA POSTKODLOTTERIET OCH ALLA LOTTKÖPARE
Nyheter

14 MILJONER TACK TILL SVENSKA POSTKODLOTTERIET OCH ALLA LOTTKÖPARE

Den 4 mars var det dags för Svenska PostkodLotteriets årliga förmånstagarfest och vilken kväll de bjöd på! Hand in Hand fick totalt 14 miljoner kronor från utdelningen och vi är SÅ glada, stolta och tacksamma för det!

På Svenska PostkodLotteriets årliga förmånstagarfest delade de ut över en miljard kronor till drygt 50 olika organisationer som på olika sätt arbetar för en bättre värld. Hand in Hand fick ta emot sammanlagt 14 miljoner kronor under kvällen, varav 9 miljoner kronor utgör det årliga basstödet som fördelas mellan våra programländer. Finansieringen kommer att användas till att skapa fler småföretag och arbetstillfällen, vilket kommer att förbättra livsvillkoren för fattiga kvinnor och deras familjer. Utöver det mottog Hand in Hand dessutom ett bidrag på 5 miljoner kronor för att finansiera ett specialprojekt med målsättningen att skapa en hälsorörelse för kvinnor i Indien genom att träna 60 000 kvinnor i hälsokunskap.

Vi vill rikta ett extra stort TACK till alla er som köper lotter från Svenska PostkodLotteriet – tillsammans bekämpar vi barnarbete och fattigdom!

Tillbaka till